Over de bar

Wilt u meer weten over onze barren? Of wilt u weten wat wij serveren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Indien u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen.

Over de oesterbar

Bij Huur een Oesterbar bieden wij oesters op allerlei verschillende manieren aan. De platte-oester, de zomer oester en de gillardeau-oester staan natuurlijk bij ons op het menu, maar wij kunnen de oesters ook smaak geven met smaakmakers naar uw keuze.

Een oester wordt extra lekker met een goede smaakmaker. De smaakmakers bij onze oesterbar zijn de traditionele smaakmakers, zoals het hoort bij oesters. U kunt denken aan de traditionele oester met citroen en een beetje peper, of een oester met sjalotjes, peper en een fruitige azijn, zoals bijvoorbeeld frambozenazijn. Uiteraard werken wij ook met de klassieke combinatie van oesters en champagne.

Meer informatie?

Meer weten over de mogelijkheden van Huur Een Oesterbar op uw feest of evenement? Dat kan! U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen hebt. Wij helpen u graag verder en denken met u mee.

Neem contact op